Navigáció
Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület, Duna part
Alapterület 35 m2
Szobák száma 1
55.85 millió Ft
Adatlap száma 10824974
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Új építésű
  • Emelet: 6. Emelet
  • Külső állapot: Hőszigetelt
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Kilátás: Kertre néző
  • Szintek száma: 5
  • Komfort fokozat: Összkomfort
  • Energetikai tanúsítvány: A+++
  • Akadálymentesítés: Akadálymentesített
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja: 

 

Új életérzés a Duna-sétány közvetlen közelében!

Kínálatunkban a  13. kerület méltán népszerű Duna part sétányának új, modern épülő lakóparkjában elérhető apartmanok: 30nm-135nm-ig: teraszos stúdiók, 1-2-3-4 hálós apartmanok és 8. emeleti panorámás penthouse-ok. Minden lakáshoz garázs és tároló is választható.

Kiváló elhelyezkedés, kedvelt környék

A 8 emeletes épület kiválóan illeszkedik a városképbe, valamint ideális közlekedési infrastruktúrával rendelkezik. Az elhelyezkedése kiváló, hiszen a Váci úti irodafolyosó szomszédságában található, így könnyedén elérhető a város központja a fontosabb üzleti negyedek.

Kényelem és környezetbarát megoldások
A lakópark 3 parkoló szinttel, tárolókkal és kerékpároknak kijelölt hellyel rendelkezik, valamint e-töltők is telepítve lesznek.

A legtöbb lakáshoz nagy méretű erkélyeket és teraszok tartoznak. A lakóterek tervezésében fő hangsúlyt kapott a szellős, modern, elegáns hangulat és a jó elosztás.
Az energiatakarékos otthonokban a legkorszerűbb környezetbarát és fenntartható műszaki megoldásokat tervezték. A fűtésről és hűtésről gondoskodó levegő/víz hőszivattyús rendszer AA+ besorolással rendelkezik, biztosítva a kellemes hőmérsékletet és a komfortot az egész év során.

A lakóépület anyagösszetétele is kiemelkedő színvonalat tükröz. A belsőépítészeti megoldások többféle stílus közül engednek választani, meleg, natúr, bohém, glamour stb.

 Széles szolgáltatási kör elérhető a közelben
A  lakópark környék rendkívül felkapott és folyamatosan fejlődő. Közelében számos szolgáltatás, sportközpont, üzlet és étterem található, amelyek hozzájárulnak a mindennapi kényelemhez és kikapcsolódáshoz. A Duna-part közelsége pedig további szépséget, nyugalmat és harmóniát nyújt az itt élőknek.

Szabadidős tevékenységek kinn és benn
A lakópark tulajdonosai élvezhetik adta lehetőségeket: benti közösségi terek, gyermekjátszószoba, fitnesz, szauna. Kinti játszótér, mászófal, kültéri fitnesz gépek, pihenőparkok, és nemutolsó sorban a hangulatos Duna-sétányok. A lakóépület közelében uszoda, strand, focipálya is található.

Energiatakarékos műszaki megoldások

Az új lakópark fenntarthatóságát modern gépészeti megoldásokkal kívánjuk erősíteni. Az emeleti teraszok jelentősen csökkentik a homlokzat felmelegedését a forró nyári időszakban. A hőmegtartást korszerű nyílászárókkal, beépített rejtett redőnyökkel és 20 cm vastag fal szigeteléssel biztosítjuk. A lakások hőszivattyús rendszerrel vannak felszerelve, amely biztosítja a hatékony fűtést és hűtést. Az épületben minden lakásnak külön vízmérője van, ami lehetővé teszi a vízfogyasztás pontos mérését, emellett az épület tetején pontszerű csapadékvíz összefolyók és zöldtetők találhatók. Ezek az intézkedések a fenntarthatóságot és a vízgazdálkodást is elősegítik az épületben.

Az apartman:

Stúdió fürdőszobával és egy 4,51 nm-es parkra néző üvegkorlátos terasz, összesen 35 nm hasznos terület! 

 

Most még kedvező áron választhat az Ön számára legjobb beosztású apartmanokból és garázsokból ill. tárolókól!

Az aktuális apartmanról, a pontos árról, a  lakáskínálatról, a rugalmas fizetési ütemezésekről keressen minket bizalommal!

 

Ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről!  

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és legyen részese Budapest gazdag történelmének.

 

ÜDVÖZLETTEL:

Szabó Tünde

Ingatlanszakértő

Luxury Specialist

 

+36-30-815-2519

[email protected]

 

CITYCARTEL
International Luxury Real Estate Agency

Térkép

network solutions vs ipage