Magyar
English
中文<<
Pусский
Italiano
Français
Español
Ελληνικά
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Alkalmazkodunk a változó piac kihívásaihoz

✔   Választhat érintésmentes ingatlanbemutatást
✔   Hatékony, gyors, átlátható ügymenetet biztosítunk  
✔   Keresse Önhöz legközelebb található irodánkat  
✔   Kérje személyre szabott ajánlatunkat
Eladó Építési telek, Budapest, XII. kerület
Alapterület 1 580 m2
Szobák száma
299 millió Ft
Adatlap száma 10821094
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookGplusTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Kilátás: Panorámás
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása


Vételre kínáljuk a XII. kerület kiemelt jelentőséggel bíró Virányos-Kútvölgy-Zugliget-Svábhegy találkozásában elhelyezkedő, 1580nm-es építési telkünket. 

A telek jogerős építési engedéllyel rendelkezik egy 3 lakásos, nettó 192-147-125nm-es lakóterekkel, teraszokkal és saját kertekkel rendelkező, szintenként 1-1 lakással és kiszolgáló szinttel, illetve 6 állásos garázzsal rendelkező butique társasházra vonatkozóan. 

A terület egyik legnagyobb vonzereje a város közelsége és az erdei környezet kombinációja, így a Normafa és a Budakeszi Erdő a mindennapi élet részét képezi, míg autóval a Széll Kálmán tér, a Margit híd, a Lánc híd, az Erzsébet híd, így a pesti oldal egyaránt könnyen elérhető, de az M1/M7-es autópályák kivezető szakasza illetve az M0-ás körgyűrű is maximum 10 perces autóúttal elérhető.

Lk-2/XIX-1-es övezeti besorolású – Hegyvidéki, kertvárosias, jellemzően szabadon álló lakóterület

Beépíthetősége: 15%, szintterületi mutatója: 0,35(+0,05)nm/nm, legnagyobb építménymagasság: 6,5 méter, zöldfelületi mutatója: min 75%

A telek utca felől erősen lejtős, mely egyrészt lehetőséget ad az övezeti besoroláshoz igazodó mutatók maximális kihasználásának, másrészt minden szintjéről körpanorámás a Jánoshegyi kilátótól, a Hármashatáregyen át, a klasszikus Rózsadombon keresztül a város felé, mely panoráma a telek alatt futó György Aladár utcának köszönhetően örök és elvehetetlen. 

A teljes intimitást a szomszédos házak elhelyezkedése illetve az oldalhatáron fekvő fák biztosítják. 

Az épület telken belüli elhelyezkedése, annak tájolása és funkcionalista kialakítása lehetőséget ad a napos és világos nappali, konyha és életterek kialakítására illetve az elkülönült háló és kiszolgáló funkciók elhelyezésére egyaránt, ami kiválóan látszik az épület felső vonalvezetéséből. A pillérvázas szerkezetnek köszönhetően a belső elrendezés szabadon, saját igényekre szabhatóak. 

Térkép

network solutions vs ipage