Navigáció
Eladó Családi ház, Szentendre
Alapterület 309 m2,  2 537 m2 telek
Szobák száma 7
379 millió Ft
Adatlap száma 10824561
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Újszerű
  • Telekméret: 2 537 m2
  • Külső állapot: Újszerű
  • Kilátás: Panorámás
  • Komfort fokozat: Luxus
  • Internet kapcsolat: Optikai
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Gázcsonk a telken
  • Csatorna: Derítő

Ingatlan leírása

Eladó családi ház Szentendrén, természetvédelmi terület mellett!

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:

-----------------------------------------------------------------
Életstílus harmóniában a természettel
-----------------------------------------------------------------

Szentendre egyik legnyugodtabb részén, 2 537 nm-es telken, 2016-ban épült, nappali + 6 szobás, prémium kategóriás kétszintes családi ház örökpanorámával eladó. 

 

A mediterrán stílusú ingatlan az országos ökológiai hálózat magterülete mentén helyezkedik el, mely a területre jellemző természetes élővilág fennmaradását és életkörülményeit biztosítva garantálja, hogy a természettel harmóniában élvezheti élete minden pillanatát. Tiszta hegyi levegő, csend és nyugalom Budapesttől 20 percre.

 

A kétszintes családi ház stílusa harmonikusan illeszkedik a zöld környezetbe, ahol a földszint és az emeleti szint külön bejárattal is rendelkezik a telek adottságainak köszönhetően, így könnyen kétgenerációs ingatlanná alakítható.


A parkosított kerten keresztül megközelíthető földszinten, előszoba, tágas amerikai konyhás nappali, hálószoba, dolgozószoba, moziszoba, mosdó, fürdőszoba, tároló, gépészeti szoba, mosókonyha található. A nappali egész nap fürdik a természetes fényben a hatalmas három rétegű fa nyílászárókon keresztül. A nagy belmagasságot borovi fenyő látszógerendák és autómata & esőérzékelős tetőablakok fogják közre. 

 

Az emeleti szinten három hálószoba (melynek egyikéhez gardróbszoba is tartozik) és egy fürdőszoba került kialakításra. Az impozáns fürdőszoba szauna és hidromasszázs installálására is alkalmas a tervezés és kivitelezésnek köszönhetően. A három emeleti hálószoba közül - egy közvetlen kapcsolattal rendelkezik a hátsókerthez, melynek nyugodt atmoszférája fokozza a lehetőséget a pihenésre. Ide jacuzzi is telepíthető, megragadva a hely intim hangulatát. 

 

A ház "bio" jellegét az önálló fűtési rendszer adja, melyről egy közművektől független faelgázosító kazán (padló és radiátoros hőleadással); továbbá a nappali éke egy sütésre-fűtésre is használható Gallus búbos kemence gondoskodik, mely nem csak a házat de a szíveket is felmelegíti romantikus és idilli hangulatával. Emellett inverteres hűtő-fűtő klíma és napkollektoros melegvíz ellátás is biztosított. 

 

Az ingatlan egyedien kialakított kertje egy igazi oázis, grill terasszal, kerti tóval, konyhakerttel és automata locsolórendszerrel, ideális hely a kikapcsolódásra és a pihenésre. 

 

A biztonságra riasztó- és kamerarendszer vigyáz; az automata kapun keresztül 2 állásos fedett kocsibeálló és 2 kerti parkoló teszi kényelmessé az érkezést.

 

 

Ez az otthon a természetközeliség szabadságát és a városi kényelem találkozását kínálja. Forduljon hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésre további információval.

 

Ár: 379.000.000 Ft

 


#citycartel #newlisting #dreamhome #homesweethome #hungary #luxurylifestyle #luxusingatlanok #luxuryagent #luxuryhomes #luxury #luxus #bestbrokerage #bestmansions  #millionaire


ÜDVÖZLETTEL:
Farkas István
INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST
+36 30-815-2503
[email protected]

 

CITY CARTEL BUDA KFT.
CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.
1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.
BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

C I T Y C A R T E L - INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

309 m2
330 millió Ft
Eladó Családi ház
Szentendre