Magyar
English
中文<<
Pусский
Italiano
Français
Español
Ελληνικά
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Használja ki Ön is a felgyorsult piac lehetőségeit

Egyedülálló innovatív megoldásaink hatékonyabb, gyorsabb és teljes körűbb ügymenetet biztosítanak Önnek akár eladni, akár vásárolni szeretne. Tapasztalja meg a kiemelkedő és mindenre kiterjedő kiszolgálás előnyeit!

Eladó Családi ház, Budakeszi
Alapterület 206 m2,  1 126 m2 telek
Szobák száma 6
495 millió Ft
Adatlap száma 10821382
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookGplusTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Felújított
  • Telekméret: 1 126 m2
  • Külső állapot: Felújított
  • Fűtés: Cirkó
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása


Budakeszin ELADÓ gyönyörű állapotban lévő, ritkaságszámba menő KLASSZICISTA VILLA  Budapest közvetlen közelében, a Normafától 3 km távolságra.
Az épület 1870-ben épült egy híres család megrendelésére és jelenlegi tulajdonosának köszönhetően korhű jellegét megőrizve, tökéletes állapotban van. Kívül-belül felújított, szigetelt, a fafödémet lecserélték, az épületre a felújítás során új tetőszerkezet került. Az alsó szint külső határoló falai 60 cm vastagságú mészkőből vannak. Az épület minden egyes szeglete gyönyörűen kidolgozott és karbantartott, az ablakoktól kezdve az utolsó aranyozott díszítésig minden odafigyelő gondoskodással készült. Az eredeti faburkolatok mellett találhatunk itt míves, bronzbevonatú öntöttvas lépcsőkorlátot, működő cserépkályhákat és Zsolnay kandallót is. Emellett a ház fűtéséről a modern élet kényelmét szolgáló gáz cirkó fűtés is gondoskodik. A hatalmas, klasszicista stílusjegyeket hordozó oszlopos teraszról csodálatos látvány mutatkozik a parkosított kert irányába. A szobák nyugati tájolásuk révén napfényesek, a kilátást semmi sem zavarja. Az épület két szintes, melyeket belső, faborítású lépcső köt össze.
Az alsó szinten három különböző méretű szoba illetve egy jelenleg teakonyha méretű, de a rendelkezésre álló terek miatt könnyedén bővíthető konyha, valamint egy - szintén bővíthető - fürdőszoba található. A praktikus alaprajznak köszönhetően többféle elképzelés szerint is változtatható, de jelen állapotában is jól funkcionáló szint.

Az emeleten három tágas szoba kapott helyet, a középsőből juthatunk ki a csodálatos, fedett, oszlopos teraszra, mely tavasztól őszig szinte külön életteret nyújt.

Az épületben két bejárat is található, az egyik a ház frontja felől, a másik a hátsó kertbe vezet.

A villa különlegességét nem csupán a gondosan megőrzött állaga és az amúgy is ritkaságszámba menő klasszicista jellege adja, hanem a benne kialakított enteriőr, az eklektikus, műgonddal összegyűjtött berendezési tárgyak adta muzeális jelleg még vonzóbbá teszi, igazi historikus eleganciát kölcsönözve az ingatlannak.

Elhelyezkedése igazán ideális - csendes mellékutcában, erdővel határos telken fekszik. A kert vége erdőre nyílik, a Normafa 3 km távolságra könnyed sétával elérhető. Buda központja fél órán belül.

A kert szépen gondozott, park jellegű, melyben található egy 150 éves működő, fúrt kút is.

A telken helyet kapott még egy melléképület, mely tárolónak, fáskamrának vagy nyári konyhának is használható illetve egy utcáról megközelíthető fedett garázs.
 
Ár: 495 millió Ft

Térkép

network solutions vs ipage